Χαλδείας 43 / Ελληνικό 16777 / Αθήνα
Τηλ:210 96 04 062
Η Εταιρεία

Η εταιρεία PRISMA δραστηριοποιείται πάνω στους τομείς σχεδιασμού και κατασκευής επιγραφών κάθε είδους, καθώς και στις ψηφιακές εκτυπώσεις σε διαφορετικά υλικά και αναπτύχθηκε σε έναν πολύτιμο συνεργάτη στο χώρο της διαφημιστικής προβολής.

Από τα πρώτα κιόλας βήματα, ακολούθησε μια σταθερά ανοδική πορεία προσφέροντας λύσεις σε ολόκληρο το φάσμα της υπαίθριας επικοινωνίας. Μια διαδρομή που κατατάσσει πλέον την PRISMA ανάμεσα τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο.

Ακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις, η PRISMA διαθέτει εγκαταστάσεις με όλο τον απαιτούμενο τεχνικό και μηχανολογικό εξοπλισμό, προσφέροντας έτσι το επιθυμητό αποτέλεσμα ακόμα και στους πιο απαιτητικούς πελάτες της.
Οι τεχνολογικές της αναβαθμίσεις σε συνδυασμό με το έμπειρο και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της, ανταποκρίνονται με συνέπεια και αξιοπιστία στις μεγαλύτερες απαιτήσεις, όσον αφορά στην ποιότητα, την ποσότητα και στο χρόνο παράδοσης.

Η επιχειρηματική δραστηριοποίηση της εταιρείας καλύπτει με επιτυχία όλη την ελληνική επικράτεια με σημαντικό αριθμό ολοκληρωμένων έργων και πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών, ένα ακόμα στάδιο προς την απόλυτη καταξίωση στον τομέα της.
επιγραφή :
[η] .(ουσ.):Κάθε τι που γράφεται πάνω σε επιφάνεια // γραπτό χαραγμένο σε μάρμαρο ή μέταλο ή αγγείο, για ανάμνηση γεγονότος // τίτλος προγράμματος // πανώγραμμα σε επιστολή // πινακίδα προσδιορισμού καταστήματος ή γραφείου κλπ
2011 DESIGNME [Brainwave Creative - Pcforce]